neljapäev, 31. jaanuar 2008

Eile 30. jaanuar kell 16:43

Väimela mõnud (mõjud)

Juukseid jääb iga päevaga vähemaks. Iga hetkega muutud vanemaks ja nõrgemaks. Katsu siis inimese moodi toimida ja ennast seejuures hästi tunda.
Uni on. Olgugi, et öösel nagu saaks magada. Aga ei saa ju, lihtsalt ei saa. Magama ronides on uni küll ja hommikul, kui ärkama peab on ka uni. Kuid üks asi, mida enne magama jäämist on, aga hommikul enam pole, on soe õhutemperatuur, mis normaalselt magada laseks.
Magama jäädes tundub särgiga magamine lollusena, sest noh, kes normaalne inimene magab särgiga, kui külm pole. See viimane element muidugi puudub ainult siis, kui magamajäämine käsil on. Aga kui juba magad ja järsku märkad, et sa tegelikult ei magagi, kuna kuradi külm on, ei tule särk isegi meelde. Seda päris mitmel põhjusel või noh, vähemalt üks põhjus on. Varsti peab nii kui nii ärkama ja särgi selga panemine ei pikenda und ega ei tekita ka sooja tunnet. Kusjuures sellest, et varsti peab tõusma saab teavet mitte kellalt, mida võiks vaadata, vaid autodemürast, mis väljast päris kenasti siia ruumi kostuvad.
Juukseid jääb iga päevaga vähemaks. Iga hetkega muutud vanemaks ja nõrgemaks. Katsu siis inimese moodi toimida ja ennast seejuures hästi tunda.

Mis siis 20 aasta pärast saab?


Remark 1:
Egert arvab, et tal oli ikkagi õigus.
Oli seda õnnetust siis vaja?

Remark 2:
Jääge lainele, varsti uus lugu lulleris.
Ja see on hoopis teine tera!

Kommentaare ei ole: