laupäev, 10. mai 2008

Nädalavahetuse plaanid

1. Poole päevani magada
2. Teha midagi kasulikku
3. Viibida enamus valgest ajast väljas

Praeguse seisuga on 2 punkti väga edukalt täidetud - teine ja kolmas.
Magada sai suht natukene, kuna eile läks pikale, aga mitte liiga. Selline tüüpiline joomine - paar õllet ja viin.
3st magama ja enne 10t üles.
Natukene söömist ja siis ca kilomeetri pikkust aeda tegema, mis sisaldas:
* postide maasse löömist;
* võsa tegemist;
* isolaatorite panemist;
* traat-nööri vedamist.
Sai esimesed selle kevade sammud palajalu tehtud. Päris mõnus oli mingi hetkeni. Kui tallad juba veidi verised olid teravate kõrte ja orkide ja nõgeste otsas käimisest, pesin jalad sopalombis veidi puhtamaks - lükkasin paksema pasa maha - ja panin potased jalga.
Kõva trenni päev igatahes oli. Kõigepealt sai poste tassitud, siis päris mitmekilose haamriga neid maase pekstud ja mis kõige "parem," isolaatoreid sai käsitsi sisse keerata - parempeopesa ja pöidla raip annab endas ikka vaikselt märku. Nagu töö juures kruvikaga randmetreenimisest vähe oleks.
Kusjuures sääski oli kohutavalt vastikult palju. Polegi neid veel eriti näinud, siin-seal üks-kaks, aga mitte rohkem. Aga perse, seal oli ikka sedasi, et peksa kaikaga laiali.
Lisaks nägin väga hirmunud kitsetalle. Hästi tillu-tillu oli ja jube hirmul. Kössitas kahe posti vahel ja ei pilgutanud silmagi, vahepeal ainult hingas vaikselt ja värises. Ehk on temaga nüüd juba kõik korras.
See tuletab mulle meelde, et Rexi - teist koera - pole enam. Arvatakse, et läks huntidele söögiks :/
Aga nüüd on kassil pidu, nägin teda esimest korda aias liikumas. Vanasti ikka hoidis lauda ligi. Koerad läinud, kassil pidu.

Ja ei tehtnud üldse nii pikalt kirjutada :S

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eks seal maal meel puhkab ja sulg jookseb (et mitte kirjutada sülg, vihjates mingile joomale!) Muud ei ole kui siit õlle, sealt õlle ja kõik vaja sisse kaanida, niiet hommik otsa ainult viriseks, et see oli raske ja too oli raske! Kurat tööd on vaja teha! Kes siis ükskord talu üle võtab?:D:D

Allar ütles ...

Valter! Kes muu, minust nii kui nii asja ei saa. Pole seda maamehe hinge - lihtsalt ei viitsi koguaeg rapsida ja rahmeldada. Lösutaks kuskil niisama, väiksed õlled ligi, ja laseks päeval lennata :D